reklama
hledat uživatel
       

Špízy na gril: Lákavé recepty na masové i zeleninové ražniči

Špízy neboli ražniči patří mezi nejoblíbenější pochoutky z grilu. Ale jaké maso použít? Hodí se krkovička k bramborám, paprice nebo cuketě? A dá se maso kombinovat i s ovocem? Hlavně pamatujme, že do špízů se nejlépe hodí maso na minutky, které potřebuje jen rychlou tepelnou úpravu, díky tomu se nám nespálí okolní zelenina. Tak už jen stačí říct: Rozpalte gril!


Krůtí špízy s kari omáčkou
(doba přípravy 45 min )

Extra grilované špízy
(doba přípravy 30 min )

Grilované špízy se třemi druhy masa
(doba přípravy 35 min )

Vepřové špízy s cuketou
(doba přípravy 45 min )

Grilované kuřecí špízy
(doba přípravy 2 hod )

Grilované bramborové špízy s klobásou
(doba přípravy 35 min )

Grilované špízy z vepřové panenky
(doba přípravy 35 min )

Zeleninové špízy s cuketou
(doba přípravy 35 min )

Foto: Pixabay.com



Přidat příspěvek k článku Špízy na gril: Lákavé recepty na masové i zeleninové ražniči

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.