reklama
hledat uživatel
       

Tradiční český králík s brambory a řepou

Ostřílený šéfkuchař restaurace Hotelu Kašperk v Kašperských horách pro nás připravil českého králíka. Vychutnejte si ho s brambory a řepou v moderním pojetí české kuchyně.

 

Zdroj: Aktualne.tv

Dušený králík po holandsku
(doba přípravy 45 min )

Pečený králík na zelí
(doba přípravy 1 h 30 min )

Provensálský králík
(doba přípravy )

Králík na červeném víně
(doba přípravy 1 h 30 min )

Králík na česneku
(doba přípravy 2 h 40 min )

Nadívaný domácí králík
(doba přípravy 2 h 40 min )



Komentáře k článku

Celkový počet komentářů: 1
Celkem záznamů: 1

Přidat příspěvek k článku Tradiční český králík s brambory a řepou

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.