Ostřílený šéfkuchař restaurace Hotelu Kašperk v Kašperských horách pro nás připravil českého králíka. Vychutnejte si ho s brambory a řepou v moderním pojetí české kuchyně.
Zdroj: video.aktualne.cz
Dušený králík po holandsku
(doba přípravy 45 min )
Pečený králík na zelí
(doba přípravy 1 h 30 min )
Provensálský králík
(doba přípravy )
Králík na červeném víně
(doba přípravy 1 h 30 min )
Králík na česneku
(doba přípravy 2 h 40 min )
Nadívaný domácí králík
(doba přípravy 2 h 40 min )
autor admin_vareni
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena