reklama
hledat uživatel
       

Vaření z dýně nekončí polévkou: Zkuste dýňové noky, kompot, karbanátky i dýňovou buchtu

Dýně máslová, velkoplodá Goliáš, Chioggia, špagetová, ale hlavně jedna z nejoblíbenějších - dýně Hokkaido. Zelenina, která je velmi tvárná a dá se jen s trochou fantazie připravit na spoustu způsobů. Dýni lze zapékat, použít jako přílohu, tvořit z ní výborné noky, jemnou a nadýchanou buchtu, zavařit ji či použít klasicky - k přípravě krémové podzimní polévky. Výběr receptů, které rozhodně nezklamou.

Buchta z dýně Hokkaido
(doba přípravy 30 min )

Polévka z pečené máslové dýně
(doba přípravy 45 min )

Pikantní pomazánka z pečené dýně
(doba přípravy 1 hod )

Kompot z dýně
(doba přípravy 2 hod )

Dýňový dip
(doba přípravy 35 min )

Dýňové noky se špenátem
(doba přípravy 1 h 15 min )

Dýňové rizoto
(doba přípravy 1 hod )

Dýňové karbanátky
(doba přípravy 45 min )

Dýňové muffiny
(doba přípravy 1 hod )

Úvodní foto: Pixabay.com



Komentáře k článku

Celkový počet komentářů: 1
Celkem záznamů: 1

Přidat příspěvek k článku Vaření z dýně nekončí polévkou: Zkuste dýňové noky, kompot, karbanátky i dýňovou buchtu

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.