reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Vaříme s červenou čočkou: Vděčná luštěnina do polévek, karbanátků i salátů

Z červené čočky můžete uvařit polévku i kaši jako hlavní chod. Spolu s rozmixovanými jáhly z ní lze připravit zdravou pomazánku. Dobrá je i s těstovinami, s pohankou nebo jako zahušťovadlo do gulášů. Lze ji použít i jako přílohu k masu či vejci. Pokud rádi experimentujete, určitě ji častěji zařaďte do svého jídelníčku. Přinášíme vám pár tipů, co dobrého si z červené čočky uvařit.

Více o červené čočce v článku


Kari karbanátky z červené čočky
(doba přípravy 45 min )


Polévka z červené čočky
(doba přípravy 15 min )


Salát z červené čočky na toastech
(doba přípravy 45 min )


Tofu s červenou čočkou
(doba přípravy 20 min )

Červená čočka s rajčaty
(doba přípravy 25 min )

Těstoviny s řapíkatým celerem a červenou čočkou
(doba přípravy 35 min )

Penne s lilkem a červenou čočkou
(doba přípravy 20 min )

Červená čočka s rajčaty a cuketou
(doba přípravy 30 min )


Úvodní foto: Pixabay.com 



Přidat příspěvek k článku Vaříme s červenou čočkou: Vděčná luštěnina do polévek, karbanátků i salátů

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.