reklama
hledat uživatel
       

Vařte levně a ze zbytků - ulevíte peněžence i planetě, navíc si skvěle pochutnáte

Ceny potravin raketově rostou a možná si také často říkáte, kde by se ještě dalo ušetřit. Základem je jídlo nevyhazovat a veškeré "zbytky" umět šikovně zužitkovat. Vařená vejce, zbytky pečeného kuřete či bramborové kaše, ale i navíc uvařených špaget či rýže, to vše může posloužit k přípravě výborných pokrmů. Pojďme na to!

Čočková polévka ze zbytků
(doba přípravy 25 min )

Předkrm z bramborové kaše
(doba přípravy 45 min )

Pomazánka z pečeného krůtího masa
(doba přípravy 35 min )

Lívance z rýže
(doba přípravy 30 min )

Knedlík s vejcem
(doba přípravy 20 min )

Polévka z kuřecích kostí
(doba přípravy 1 hod )

Smažená palačinková jablka
(doba přípravy 30 min )

Špagetová frittata se šunkou
(doba přípravy 45 min )


Máte své zaručené recepty ze zbytkových potravin? Podělte se o ně s námi! 

Úvodní foto: Shutterstock.com



Přidat příspěvek k článku Vařte levně a ze zbytků - ulevíte peněžence i planetě, navíc si skvěle pochutnáte

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.