reklama
hledat uživatel
       

Večeře se šéfem? Mnohem více!

Máte chuť na něco dobrého? Restaurace-menu poradí, kde Vám to uvaří.

Najíst se dá skoro všude, ale dobře a chutně jenom někde. Za peníze, které si restaurace účtují, zpravidla čekáme kvalitu. Realita bývá mnohdy jiná. Stává se, že poměr kvalita - cena je neadekvátní. Existuje však mnoho restaurací, kam se za dobrým jídlem můžete vypravit bez obav. Především o nich najdete informace na portálu restaurace-menu.cz, který je určen všem milovníkům dobrého jídla a pití. Pokud rádi objevujete nové restaurace, jídla a chutě, je tento portál skvělým informačním zdrojem právě pro Vás! Najdete zde informace o restauracích, gastronomických službách, novinkách ve světě dobrého jídla a především dostatek informací o tom, kde se můžete dobře najíst, případně, co mají kde dobrého. Kromě tipů na to, kam vyrazit za dobrým jídlem a možnosti vybrat si restauraci nejen podle místa, ale třeba i podle toho, na co máte zrovna chuť, nabízí portál restaurace-menu.cz také informace o specialitách a aktuálních nabídkách restaurací, kterých je v ČR přes 10.000, pozvánky na speciální gastronomické akce, ochutnávky, sezónní nebo tematické menu vybraných šéfkuchařů - mnohdy doplněné i poukázkou na slevu. Najdete zde také soutěže o zajímavé produkty, vouchery na degustační menu, pozvánky na výjimečné gastronomické události, ale také zajímavosti ze světa gastronomie, profily a rady šéfkuchařů, případně jejich recepty.

Pokud se zajímáte o kvalitní gastronomii, portál restaurace-menu.cz má pro Vás tento týden speciální nabídku: Chtěli byste navštívit legendární podnik Zdeňka Pohlreicha Café Imperial? A co byste řekli možnosti povečeřet přímo se „šéfem“? Pokud navštívíte www.restaurace-menu.cz a zúčastníte se ankety, můžete možná právě Vy získat pozvání na čtyřchodové degustační menu pro dvě osoby za účasti samotného šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha. Šance na výhru trvá do půlnoci 18.6.2011



Komentáře k článku

Celkový počet komentářů: 1
  • Pavel10
    Pavel10

    Oblbování

    Už v knize technologie pro učňovské školy je to co nám tady vtloukají kuchařští mistři, vše popsáno a napsáno.Takže žádné novum ani moderní vaření,snad jen estetická úprava je trochu jinde,Takže ty kecy o tom jak a podle čeho nás učili vařit to jsou neopodstatněné bludy.A to jsem si přečetl v technologii z let 1965 a 6, první a třetí ročník ,které obshují vše o čem se dnes mluví jako o nějakém novum a to nejen o české ale i o světové kuchyni.Jsou tam v podstatě základy vaření a to na vysoké úrovni a z kterých se do dnes vychází.Takže Polreich nevím kde si se učil,když tak často napadáš výuku o vaření.Jiná věc je,že se většinou to co jsme se učili se nepraktikovalo až na výjimky v praxi což bylo dáno dobou,surovinami ,normami a pod.Tkže Polreich než něco řekneš tak nejprve přemýšlej co říkáš.A to je v knihách resp.technologiích starých přes 40 let.Asi jsi byl v těch šedesátých letech ještě dítě tak si to nepamatuješ.A ti co nás učili byli někdy mistři kuchaři a ne nějaká hovádka. a to jak ve škole tak i v praxi.Nebylo to sice pravidlo ale ani dnes a to všude i ve světě není nepodobné.

    01.06.2013 09:48:17

Celkem záznamů: 1

Přidat příspěvek k článku Večeře se šéfem? Mnohem více!

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.