Recept na vynikající cibulové čatní, které se skvěle hodí například k sýrům, paštice či masu. Užijeme ho i k nejrůznějším oslavám.
Budeme potřebovat 500 g červené cibule, 2 lžíce másla, 40 g třtinového cukru, 1 lžíci vinného octa, 1 lžíci krémového balsamica, 100 ml červeného portského vína, 2 hřebíčky, 3 kuličky jalovce, 3 snítky rozmarýnu, půl lžičky kardamomu, špetku soli a pepře, 1 lžíci neslazených povidel.
Ingredience na cibulové čatní nás vyjde na zhruba 70 Kč.
Recept na výbornou cibulačku s vínem krok za krokem
Recept na výbornou polévku původem z Francie. Základem je cibule, bílé víno a k podávání nesmí chybět bílá opečená bagetka a sýr. Uvaříme si ji krok za krokem.
autor Markéta v troubě
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena