reklama
hledat uživatel
       

Vždy čerstvé

V prodejnách Albert pečlivě střeží a kontrolují čerstvost veškerých produktů noví agenti čerstvosti.

Vždy čerstvé ovoce a zelenina

Ovoce a zeleninu dovážíme od pěstitelů přímo k vám

Ovoce a zeleninu najdete v prodejnách Albert vždy čerstvou. Sami pro vás pečlivě vybíráme dodavatele a dbáme na to, aby jejich produkty měly tu správnou zralost, barvu, byly správně pěstované, čerstvé a kvalitní. Zeleninu a ovoce dovážíme jak od lokálních dodavatelů tak od prověřených zahraničních dodavatelů bez zbytečného skladování přímo k vám. Snažíme se rovněž nabídnout co nejvíce produktů v biokvalitě, v současné době mimo jiné například dýni, jablka, mrkev a chřest. Dýně Hokkaido se nemusí loupat, její slupka je plná vitamínu a lehce změkne. Bio jablka jsou pěstována s respektem k přírodě v ekologicky čistých oblastech, při jejich produkci se nepoužívají chemické postřiky, mají vysoký obsah vitamínu a vlákniny, která příznivě ovlivňuje trávicí procesy v organismu. Biomrkev je ideální k přípravě pokrmu pro malé děti. Rovněž náš biochřest je vysoké kvality. Pochází ze Slovenska a je pěstován bez použití chemických prostředků a průmyslových hnojiv.

Více informací na: www.agentialbert.cz

 

Vždy čerstvé maso

Maso pečlivě kontrolujeme

Kvalitní čerstvé maso je úžasnou surovinou poskytující spoustu gastronomických požitků. Je rovněž nenahraditelným zdrojem bílkovin a minerálů. My nabízíme maso absolutně čerstvé, produkované, balené i prodávané pod neustálou kontrolou. Známe přesný původ masa a balíme ho do ochranné atmosféry, která zaručí bezpečnou přepravu, čerstvost i dostatečnou trvanlivost ve vaší chladničce.

U masných výrobku kontrolujeme jejich přesné složení, technologický postup výroby i teplotu. Od dubna navíc nabízíme masné produkty v nových obalech, barevně odlišených podle druhu masa. Napomáhají k lepší a rychlejší orientaci našich zákazníku.

Vždy čerstvé pečivo

Pečeme několikrát denně

Čerstvé a krásně křehké pečivo, kdykoliv si vzpomenete. Pro nás absolutní samozřejmost: několikrát za den pečeme nejžádanější druhy pečiva, abyste je měli během celého dne k dispozici. Největší odměnou pak pro nás je, když vidíme zákazníka, jak si hned za pokladnou nedočkavě ulomí kousek nadýchané bagety a vychutná si ji ještě teplou.



Komentáře k článku

Celkový počet komentářů: 2
  • sallmi
    sallmi

    kecy, prdy, beďary

    Čerstvé maso? Co to je? Každej kuchař vám potvrdí, že maso musí nějakou dobu zrát, a proto takovej pojem neexistuje.

    25.05.2011 07:41:04

  • Ondřej
    Ondřej

    Trapná reklama, navíc založená na kecech... Maso z alberta = super čerstvá "regionální potravina" - z Polska... To, že znají původ masa je fajn, ale na obalu ho vždycky "zapomenou" uvést... Ovoce, zelenina - nic moc.. To v Lidlu je lepší. Čerstvé pečivo?? Největší výsměch... Drtivá většina jejich sortimentu je pečivo, které ani nemělo šanci být někdy čerstvé, protože bylo vyrobeno tak cca. před rokem někde v Belgii z trvanlivého těsta, na němž se právě kvůli trvanlivosti různou chemií určitě nešetřilo, poté bylo zamraženo, aby mohlo být po roce rozpečeno a vydáváno za čerstvé,... To si dělaj snad srandu?? Tu bagetu si sice zákazník vychutná teplou, ale rozhodně ne čerstvou.. A už vidím ukrajinskou prodavačku, která chudák musí dělat za pár šupů v tý buzeraci u pokladny, jakou bude mít radost z toho, že si zákazník vychutná ten dopečenej sajrajt... Fakt kameňák roku...

    15.05.2011 19:40:41

Celkem záznamů: 2

Přidat příspěvek k článku Vždy čerstvé

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.