reklama
hledat uživatel
       

Zamilujte si kedlubny: 8 top receptů, které stojí za to vyzkoušet

Kedlubny patří mezi nejzdravější a lehce stravitelné druhy košťálové zeleniny, které si zejména na začátku léta můžeme dopřát. Ale jak zařadit kedlubny do jídelníčku tak, aby chutnaly? Věděli jste, že z nich lze připravit i skvělé zelí a bramboráky?

Maminčino kedlubnové zelí
(doba přípravy 30 min )

Bramboráčky z kedlubny
(doba přípravy 35 min )

Pečené kedlubny se sýrovou náplní
(doba přípravy 45 min )

Rychlé kedlubny na smetaně
(doba přípravy 30 min )

Chléb s kedlubnou
(doba přípravy 10 min )

Smetanová kedlubnová omáčka
(doba přípravy 30 min )

Krémová kedlubnová polévka
(doba přípravy 45 min )

Hovězí maso s mrkví a kedlubnami
(doba přípravy 1 h 15 min )

Úvodní foto: Pixabay.com 



Přidat příspěvek k článku Zamilujte si kedlubny: 8 top receptů, které stojí za to vyzkoušet

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.