reklama
hledat uživatel
       

Zůstalo vám hodně vajec? Šup s nimi do pomazánky, salátu i tlačenky

Vykoledovaná vajíčka se dají zpracovat na mnoho způsobů. Každý má rád vejce jinak, proto jsme v redakci vybrali ty nejzajímavější a opravdu různorodé recepty našich čtenářů. Třeba najdete svého favorita a užijete vajíčka z Velikonoc na jedničku.

Pomazánky z vařených vajec

Blesková vajíčková pomazánka
(doba přípravy 15 min )

Vajíčková pomazánka s bílým jogurtem
(doba přípravy )

Vajíčková pomazánka s majonézou a smetanou
(doba přípravy 20 min )

Plněná vejce pokaždé jinak 

Plněná vejce na babiččin způsob
(doba přípravy 15 min )

Vejce plněná krémem
(doba přípravy 30 min )

Pálivá plněná vejce
(doba přípravy 20 min )

Plněná vejce s kari
(doba přípravy 45 min )

Výborné saláty s vejcem

Listový salát s vejcem
(doba přípravy 30 min )

Brokolicový salát s vejcem
(doba přípravy 30 min )

Zeleninový salát s tuňákem a vejcem
(doba přípravy 20 min )

Vajíčková tlačenka a aspik

Vaječná tlačenka z moravanky
(doba přípravy 30 min )

Velikonoční vaječná tlačenka s pažitkou
(doba přípravy 35 min )

Aspiková pochoutka s lososem
(doba přípravy 45 min )

Úvodní foto: Pixabay.com



Přidat příspěvek k článku Zůstalo vám hodně vajec? Šup s nimi do pomazánky, salátu i tlačenky

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.