Vykoledovaná vajíčka se dají zpracovat na mnoho způsobů. Každý má rád vejce jinak, proto jsme v redakci vybrali ty nejzajímavější a opravdu různorodé recepty našich čtenářů. Třeba najdete svého favorita a užijete vajíčka z Velikonoc na jedničku.
Blesková vajíčková pomazánka
(doba přípravy 15 min )
Vajíčková pomazánka s bílým jogurtem
(doba přípravy )
Vajíčková pomazánka s majonézou a smetanou
(doba přípravy 20 min )
Plněná vejce na babiččin způsob
(doba přípravy 15 min )
Vejce plněná krémem
(doba přípravy 30 min )
Pálivá plněná vejce
(doba přípravy 20 min )
Plněná vejce s kari
(doba přípravy 45 min )
Listový salát s vejcem
(doba přípravy 30 min )
Brokolicový salát s vejcem
(doba přípravy 30 min )
Zeleninový salát s tuňákem a vejcem
(doba přípravy 20 min )
Vaječná tlačenka z moravanky
(doba přípravy 30 min )
Velikonoční vaječná tlačenka s pažitkou
(doba přípravy 35 min )
Aspiková pochoutka s lososem
(doba přípravy 45 min )
Úvodní foto: Pixabay.com
autor admin_vareni
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena